ESPN: Solskjaer gefrustreerd, Van de Beek niet op 'primaire lijstje' bij United

ESPN: Solskjaer gefrustreerd, Van de Beek niet op 'primaire lijstje' bij United

10-10-2020 12:00
74

Donny van de Beek stond niet op het lijstje met primaire transfertargets van Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer wilde Erling Haaland en Jadon Sancho naar Old Trafford halen, maar deals werden er niet gemaakt met Borussia Dortmund.

Solskjaer hoopt nog steeds dat Haaland en Sancho in de toekomst naar de club komen, maar is teleurgesteld met het gebrek aan daadkracht van United op de transfermarkt, meldt ESPN. Daarentegen was hij genoodzaakt de komst van spelers die niet op zijn primaire lijst stonden te accepteren. Van de Beek was een van de spelers die niet op het verlanglijstje stond van Solskjaer.

Vooral het afketsen van een Haaland-deal frustreert de Manchester United-manager. Hij sprak in december van vorig jaar al met de spits, die toen nog onder contract stond bij Red Bull Salzburg. Solskjaer dacht dat de deal zo goed als rond was, maar de clubleiding trok de stekker uit de transfer. Ze vonden de commissie voor de zaakwaarnemer van Haaland te gortig.

Op transferdeadlineday haalde United de nodige spelers naar de club, waaronder Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits kon transfervrij over worden genomen, nadat zijn contract bij Paris Saint-Germain na afgelopen seizoen afliep.