Suárez haalt uit naar Koeman: 'Pijnlijk, hij bevestigde gewoon wat ik had gelezen'

Suárez haalt uit naar Koeman: 'Pijnlijk, hij bevestigde gewoon wat ik had gelezen'

10-10-2020 13:31
104

Luis Suárez denkt dat Barcelona hem per se wilde scheiden van Lionel Messi. De Uruguayaanse spits moest vertrekken bij het Catalaanse team van trainer Ronald Koeman en heeft onderdak gevonden bij Atlético Madrid.

Suárez vindt dat Barça een vies spelletje gespeeld heeft. "Ik denk dat ze me van Messi wilden scheiden", laat El Pistolero weten tegenover ESPN. "Misschien vonden ze het vervelend dat ik zo'n goede relatie had met Leo. Misschien wilden ze dat ik niet zo vaak bij hem was. Ik kan me alleen niet bedenken hoe dat het team zou kunnen beschadigen."

Wedden

Meer odds

Messi bleef na een lange soap wel in Camp Nou, terwijl zijn Uruguayaanse vriend en buurman moest vertrekken. "We zochten elkaar constant op het veld, maar dat deed het team ook goed. Misschien wilden ze dat Messi met meer teamgenoten zou gaan optrekken. Dat zou ermee te maken kunnen hebben. Ik kan geen andere reden vinden om ons te willen scheiden."

Suárez baalt vooral dat Barcelona nooit met hem in gesprek ging. Eerder liet hij al optekenen met een moeilijk gevoel naar de trainingen te gaan, waar hij alleen zijn oefeningen moest doen. "Er zijn veel tegenstellingen in het verhaal van Barcelona. Als het een financieel probleem was geweest kon ik voor een oplossing kijken en als er een sportieve reden was had ik dat begrepen."

"Het is me niet duidelijk waarom Barcelona deze beslissing heeft genomen. Het deed me pijn hoe het ging. Koeman belde me op om te zeggen dat ik niet in zijn plannen voorkwam, maar dat wist ik al tien dagen. Hij bevestigde gewoon wat ik al in de media had gelezen", sluit een teleurgestelde Suárez af.