'Ik wil nog steeds slagen in het buitenland, ik voel dat ik nog niet klaar ben'

'Ik wil nog steeds slagen in het buitenland, ik voel dat ik nog niet klaar ben'

Gepubliceerd: zaterdag 10 oktober 2020 om 14:52za 10-10-2020 om 14:52

Mimoun Mahi ging een jaar geleden met veel verwachtingen naar het Zwitserse FC Zürich, maar kwan afgelopen transferperiode toch weer terug naar Nederland. Hij tekende bij Utrecht, maar heeft de hoop op het buitenland nog niet verloren.

Mahi heeft voor vier jaar getekend in de Domstad, maar wil het toch nog een keer in het buitenland proberen. "Iets in mij zegt dat ik nog niet klaar ben in het buitenland, zegt de aanvaller tegen Voetbal International. "Zürich was voor mij de verkeerde keuze op het verkeerde moment. Daar wil ik niet te lang in blijven hangen. Het enige wat je kan proberen te doen, is ervan leren."

Hoewel Mahi bezweert dat hij alleen maar met Utrecht bezig is, denkt hij stiekem ook aan een nieuwe poging. "Geloof me, er kunnen hier echt mooie dingen gebeuren. Daar wil ik onderdeel van zijn. Maar op een dag wil ik het nog wel een keer over de landsgrenzen proberen. Zoals ik jaren geleden al zei: ik wil graag slagen in het buitenland."

De 26-jarige aanvaller met Marokkaanse roots weet in ieder geval wel al wat hij anders moet doen dan de vorige keer. "Ik wil eerst met eigen ogen de club zien. De faciliteiten bekijken, de mensen spreken. Ook zou ik met nog meer collega's praten over de club voordat ik in een vliegtuig stap. Dat zijn de lessen die ik heb geleerd en zeker meeneem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws