Huntelaar tevreden over Ajax-sterkhouders: 'Ik ben blij dat die jongens blijven'

Huntelaar tevreden over Ajax-sterkhouders: 'Ik ben blij dat die jongens blijven'

10-10-2020 18:36 Laatste update: 18:42
56

Klaas-Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg zijn blij dat Nicolás Tagliafico en Andre Onana nog steeds bij Ajax onder contract staan. Voor Stekelenburg betekent het een plek als stand-in, maar daar heeft hij geen problemen mee.

Huntelaar ziet het als iets positiefs dat Onana en Tagliafico nog steeds bij de club zijn. "Ik ben blij dat die jongens blijven. Hoeveel meer kwaliteit er aanwezig is, hoeveel beter voor het team", geeft hij aan bij Ajax TV van FOX Sports. "Als je die ook allemaal nog moet gaan vervangen, krijg je andere spelers. Die moeten zich ook allemaal weer aanpassen", sluit de aanvaller af.

Eerder gaf Stekelenburg al aan blij te zijn met het langer aanblijven van Onana. "Ik denk dat het voor Ajax fantastisch is dat hij blijft. Ik denk dat hij wel wat harder moet gaan werken nu", aldus Stekelenburg.

Stekelenburg gaat ook kort in op de Champions League-loting van Ajax. "Beginnen tegen Liverpool natuurlijk, zware loting, maar het zijn mooie wedstrijden. Ik onderschat Atalanta niet, dat is ook een zware tegenstander." Hier is Huntelaar het mee eens. "Atalanta is een gevaarlijke ploeg, scoren veel in Italië. Die hebben een paar leuke spelers, zeker voorin."