Wild gerucht uit Engeland: City en United laten oog vallen op dezelfde trainer

Wild gerucht uit Engeland: City en United laten oog vallen op dezelfde trainer

11-10-2020 07:31
22

Zeer opmerkelijke geruchten in Engeland: volgens tabloid The Mirror heeft zowel Manchester City als Manchester United interesse in Mauricio Pochettino. Beide clubs zijn niet goed begonnen aan de Premier League en kijken al naar de toekomst.

Pochettino zit na zijn noodgedwongen vertrek bij Tottenham Hotspur zonder club en wacht al lange tijd op een 'perfecte uitdaging'. Hij wilde eerst genieten van zijn vrije tijd en is inmiddels weer helemaal klaar om aan de slag te gaan. Dat kan mogelijk bij Manchester United óf Manchester City, zo voedt The Mirror de geruchten.

Wedden

Meer odds

United houdt de situatie van de Argentijnse trainer in de gaten, mocht het de komende tijd niet beter gaan met manager Ole Gunnar Solskjaer aan het roer. Op Old Trafford zijn ze zich er echter van bewust dat Manchester City Pochettino als de perfecte kandidaat ziet om Guardiola op te volgen. Het contract van de Spanjaard loopt na dit seizoen af en vooralsnog heeft Guardiola nog geen intentie om te verlengen.

United verwacht dat Pochettino niet al te lang beschikbaar zal zijn, hetgeen Solskjaer en in vervelende situatie brengt. De Noor zal snel resultaten moeten gaan boeken met zijn team, anders kan het voor hem snel afgelopen zijn in Manchester, aldus de Engelse tabloid.