Korpershoek: 'Iedereen aast op de shirtjes, Van Gangelen kan wel wat meer kwijt'

Korpershoek: 'Iedereen aast op de shirtjes, Van Gangelen kan wel wat meer kwijt'

11-10-2020 08:26
17

SC Telstar speelde tegen TOP Oss met speciale 'Frank Korpershoek-shirts': een afbeelding van de middenvelder en zijn befaamde omhaal tegen FC Den Bosch stond afgebeeld op de shirts. Een waar collector's item.

"Dat is wel een item, hè. Ik werd er door verrast, positief verrast. Het is een schitterend shirtje", vertelt Korpershoek na de wedstrijd tegen TOP Oss voor de camera van FOX Sports. "Ik kreeg een schilderijtje als een verrassing van mijn vriendin, die wat vrienden en familie had opgetrommeld. De club verraste me met de afbeelding op het shirt. Deze krijgt wel een mooi plekje."

Korpershoek weet nog niet precies wat hij gaat doen met het speciale shirt. "Deze gaat naar mijn ouders toe, het is een hele bijzondere. Misschien krijgt hij thuis ook wel een mooi plekje." Naar verluidt wilde FOX Sports-verslaggever Jan Joost van Gangelen het shirt ook graag overnemen, maar dat gaat niet door. "Deze blijft in eigen beheer", lacht Korpershoek. "Iedereen aast op deze shirtjes, ze kosten 63 euro. Maar Jan-Joost kan wel wat meer kwijt", sluit de middenvelder af.