Ziyech verlaat trainingskamp en zet in Londen laatste stappen richting debuut

Ziyech verlaat trainingskamp en zet in Londen laatste stappen richting debuut

11-10-2020 18:10
22

Hakim Ziyech heeft het trainingskamp van de nationale ploeg van Marokko vervroegd verlaten. De spelmaker gaat terug naar Londen om zich optimaal voor te kunnen bereiden op zijn debuut voor Chelsea.

Ziyech had de afgelopen weken last van een knieblessure en kon daardoor zijn eerste officiële wedstrijd voor The Blues nog niet spelen, maar nu is de 27-jarige Marokkaan klaar voor zijn Chelsea-debuut. Tijdens zijn rentree voor het nationale elftal van Marokko deed hij een half uur mee tegen Senegal en verzorgde hij direct een assist.

De voormalig Ajacied had langer bij het trainingskamp van de Leeuwen van de Atlas kunnen blijven om ook de vriendschappelijke interland tegen Congo nog mee te maken, maar daar kiest hij niet voor. Ziyech zet in Londen de laatste stappen van zijn revalidatie en kan dan op zaterdag 17 oktober voor het eerst in actie komen in de Premier League.

Dan speelt Chelsea een thuiswedstrijd tegen Southampton, waarna op dinsdag het eerste Champions League-affiche op de rol staat. Ziyech en de zijnen treffen dan op eigen terrein Sevilla.