SPORT: Koeman 'wanhopig' bij Barcelona, mogelijke reserverol Messi

SPORT: Koeman 'wanhopig' bij Barcelona, mogelijke reserverol Messi

12-10-2020 12:53
30

Ronald Koeman is 'wanhopig', schrijft Diario SPORT. Een groot aantal spelers keert pas donderdag, twee dagen voor de uitwedstrijd tegen Getafe, terug bij FC Barcelona.

Koeman heeft nauwelijks tijd om zich voor te bereiden op het duel met Getafe, dat voor zaterdag 21.00 uur op het programma staat. Lionel Messi is één van de laatste spelers die terugkeert van interlandverplichtingen, omdat hij dinsdag nog een interland speelt met Argentinië tegen Bolivia.

Messi traint donderdag aan het begin van de avond voor het eerst weer mee bij Barça. Volgens SPORT is het daardoor waarschijnlijk dat Messi op de bank begint tegen Getafe, ook omdat hij in La Paz op drieduizend meter hoogte speelt. Volgende week opent Barça bovendien de Champions League-campagne tegen Ferencvaros én wacht El Clásico tegen Real Madrid.

Naast Messi keren Frenkie de Jong, Clément Lenglet, Antoine Griezmann, Martin Braithwaite, Francisco Trincão, Miralem Pjanic, Philippe Coutinho en Ronald Araujo pas donderdag terug. De spelers die in de interlandweek grote afstanden hebben moeten afleggen of veel speelminuten hebben gemaakt, krijgen mogelijk een extra dag vrij van Koeman.