Wegen Janmaat en Watford scheiden per direct: 'Kan prima nog aantal jaren mee'

Wegen Janmaat en Watford scheiden per direct: 'Kan prima nog aantal jaren mee'

12-10-2020 19:13 Laatste update: 19:40
111

De wegen van Daryl Janmaat en Watford scheiden per direct. De vleugelverdediger, die eerder al aangaf na dit seizoen te willen vertrekken bij de club, heeft zijn contract in goed overleg met de club laten ontbinden.

Dat maakt Team Wassermann, dat de belangen van Janmaat behartigt, via de website bekend. "Ik kijk terug op een mooie tijd bij Watford, maar dit was de juiste beslissing", geeft Janmaat aan. Een periode van vier seizoenen bij Watford komt ten einde voor de vleugelverdediger. "Spelen in de Premier League is natuurlijk fantastisch. Ik ben blij dat ik bij zowel Newcastle United als Watford tot bijna 200 wedstrijden in die competitie ben gekomen."

In het seizoen 2018/2019 beleefde Janmaat het hoogtepunt met Watford, toen de club de FA Cup-finale wist te bereiken. Dat duel werd verloren van Manchester City. De verdediger kan op zoek naar een nieuwe club. "Ik ben in juli 31 jaar oud geworden, een leeftijd waarop je nog prima een aantal jaren mee kunt op het hoogste niveau", sluit hij af.