Milik komt met zijn kant van het verhaal: 'Napoli heeft me niet goed behandeld'

Milik komt met zijn kant van het verhaal: 'Napoli heeft me niet goed behandeld'

13-10-2020 14:50
16

Arek Milik vindt dat SSC Napoli hem niet goed heeft behandeld. In de laatste fase van de transferperiode had de Poolse spits een transfer kunnen maken, maar die maakte hij niet. Napoli heeft hem vervolgens niet ingeschreven voor de Serie A en Europa League.

Milik komt in Poolse media met zijn kant van het verhaal. "Napoli wilde verlengen en gaf me een keuze: verlengen of vertrekken", zegt de oud-spits van Ajax tegen Sportowefakty. "Ik wilde ergens anders een nieuwe uitdaging aangaan. Mijn zaakwaarnemer zocht naar een oplossing. Er waren clubs geïnteresseerd en daar is ook mee gesproken. Maar door de coronacrisis werd het lastiger, ook voor andere spelers. Ik zal niet zeggen welke clubs geïnteresseerd waren, maar de waarheid is dat ik een aantal van de aanbiedingen heb geaccepteerd. Maar die clubs wisten geen akkoord te bereiken met Napoli en dus moest ik blijven."

Napoli is niet blij en heeft Milik niet ingeschreven voor de competitie en Europa. Daardoor komt hij tot de winterstop niet in actie. "Ik heb het gelezen in de media. Ik had deze beslissing wel verwacht, maar de communicatie van de club is niet professioneel. Ik vind niet dat ik goed ben behandeld."

"Er zijn andere spelers die niet hebben verlengd, maar voor hen verandert er niets. Ik was de afgelopen twee seizoenen een van de belangrijkste doelpuntenmakers en heb altijd honderd procent gegeven. Ik heb geen spijt van mijn beslissing. Ik zal er een beetje last van hebben, maar kom er wel bovenop."