Nieuws uit Breda: NAC meldt opnieuw meerdere positieve coronagevallen

Nieuws uit Breda: NAC meldt opnieuw meerdere positieve coronagevallen

13-10-2020 20:09 Laatste update: 20:14
21

Bij NAC Breda zijn nieuwe coronabesmettingen geconstateerd, zo meldt de club. Om hoeveel besmettingen het gaat, is niet duidelijk. Vorige week donderdag werd het duel tussen NAC en De Graafschap al afgelast door coronabesmettingen bij de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

'Uit voorzorg en op advies van de GGD, is daarom besloten vooralsnog de trainingen niet te hervatten', meldt NAC. De spelers van NAC werden maandagmiddag opnieuw getest en dinsdag is gebleken dat er meer spelers besmet zijn met het coronavirus. De selectie van NAC zal aankomende woensdag opnieuw getest worden. De uitslag van die tests lijken bepalend voor de wedstrijd tegen SC Cambuur van aankomende vrijdag.

'Momenteel doen wij er alles aan, in overleg en samenspraak met de betrokken partijen, om het virus zo goed mogelijk te bestrijden en verdere besmettingen te voorkomen', laat NAC weten. De Graafschap-trainer Mike Snoei was afgelopen week kritisch op de club. Hij vond het opmerkelijk dat er zoveel besmettingen aan het licht zijn gekomen en dat algemeen directeur Mattijs Manders daar verrast over was.