PSV'er Baumgartl trekt stekker uit transfer: 'Het verhaal was niet zo juist'

PSV'er Baumgartl trekt stekker uit transfer: 'Het verhaal was niet zo juist'

Gepubliceerd: dinsdag 13 oktober 2020 om 18:38di 13-10-2020 om 18:38

Timo Baumgartl was al rond met Fulham en was zelfs al medisch gekeurd, maar toch besloot hij een streep door de transfer te zetten. De Duitser had geen goed gevoel bij het verhaal van de Premier League-club en keerde weer terug naar PSV.

Baumgartl wilde een transfer maken omdat hij bij PSV nauwelijks speelt. "Het was een moeilijke periode voor mij, ik heb niet veel gespeeld. Er kwamen aanbiedingen en Fulham was een goede optie voor mij", zegt Baumgartl tegen PSV TV, via FOX Sports. 

"Ik heb tegen de club gezegd dat ik een keer naar Londen zou vliegen om te kijken. Daar heb ik ook de ruimte voor gekregen. Ik heb alles gezien en de medische keuring gedaan, maar het verhaal van Fulham was niet goed. Ik heb gezegd: ik kom terug. Als je de verschillen tussen PSV en Fulham ziet, was dit voor mij de juiste beslissing."

"Voor mij was het belangrijk om te spelen. De club heeft veel gedaan om me naar Fulham te halen, maar als het gevoel niet goed is.. Het verhaal was, hoe zeg ik dat in het Nederlands?, niet zo juist. Ik ben nog niet klaar bij PSV. Ik wil hier nog iets bereiken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws