Vermoedelijke opstelling Oranje: nu wél de kans voor Berghuis, vier wijzigingen

Vermoedelijke opstelling Oranje: nu wél de kans voor Berghuis, vier wijzigingen

14-10-2020 06:56
179

Frank de Boer voert woensdagavond tegen Italië vier wijzigingen door in zijn elftal. Dat is de verwachting van het Algemeen Dagblad. De volledige rechterkant van Oranje ziet er anders uit dan zondag tegen Bosnië (0-0).

Marten de Roon is geschorst en wordt op het middenveld vervangen door Manchester United-aankoop Donny van de Beek. De Nijkerkervener zal vanuit zijn rug ondersteund worden door Hans Hateboer, verwacht het AD. De rechtsback van Atalanta krijgt in zijn eigen stadion de voorkeur boven Denzel Dumfries, die in Zenica nog onderdeel was van de ploeg die gelijkspeelde tegen Bosnië.

Rechts voorin krijgt Steven Berghuis deze keer wél de voorkeur. De Feyenoord-captain viel tegen Mexico en Bosnië goed in en mag het nu vanaf de aftrap proberen. Dat gaat ten koste van Quincy Promes, waardoor Donyell Malen als linkervleugelaanvaller zal gaan opereren. Memphis Depay keert terug in de spits en verwijst Luuk de Jong daardoor weer naar de bank.

De vermoedelijke opstelling volgens het Algemeen Dagblad: Cillessen; Hateboer, De Vrij, Van Dijk, Blind; Van de Beek, Wijnaldum, De Jong; Berghuis, Depay, Malen.