Juventus krijgt na Ronaldo-besmetting weer coronanieuws: alle spelers in isolatie

Juventus krijgt na Ronaldo-besmetting weer coronanieuws: alle spelers in isolatie

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 17:13wo 14-10-2020 om 17:13

Laatste update: woensdag 14 oktober 2020 om 17:17wo 14-10-2020 om 17:17

Juventus heeft woensdagmiddag coronanieuws naar buiten gebracht: de Amerikaan Weston McKennie heeft een positieve test afgelegd. De volledige selectie van La Vecchia Signora zal in isolatie gaan.

Dinsdag werd al bekend dat sterspeler Cristiano Ronaldo tijdens zijn de interlandperiode besmet is met het coronavirus. McKennie had geen interlandverplichtingen met Team USA, maar blijkt nu dus ook getroffen te zijn.

Juventus speelt zaterdag tegen het gepromoveerde Crotone en begint daarna tegen Dinamo Kiev aan zijn Champions League-avontuur: De Oude Dame neemt geen enkel risico en heeft de selectie geïsoleerd van de buitenwereld. De spelers gaan door met trainen en het spelen van wedstrijden, maar mogen geen contact met derden hebben.

Dat geldt niet voor Ronaldo - die inmiddels terug in Turijn is en voorlopig thuis blijft - maar wel voor Matthijs de Ligt. De Oranje-international heeft zich in augustus aan zijn schouder laten opereren, maar is in de laatste fase van zijn revalidatie beland en kan voorzichtig toewerken naar zijn rentree.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws