'Van der Gijp-overvallers hadden plannen om ADO-spits Kramer te beroven'

'Van der Gijp-overvallers hadden plannen om ADO-spits Kramer te beroven'

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 10:03do 15-10-2020 om 10:03

Laatste update: donderdag 15 oktober 2020 om 12:43do 15-10-2020 om 12:43

De overvallers die in april van dit jaar René van der Gijp wilden beroven, hadden mogelijk ook Michiel Kramer in het vizier. Net als bij de analist was het te doen om het Rolex-horloge van de aanvaller, meldt RTV Rijnmond.

Een drietal overvallers wachtte Van der Gijp na een uitzending van Veronica Inside op en sloegen met hamers op zijn auto. Omdat er in de auto van Van der Gijp veiligheidsglas was aangebracht, wisten de mannen er alleen een barst in te slaan. De overvallers, die witte maskers droegen uit de Netflix-serie La Casa de Papel, zijn nog steeds spoorloos. De bestuurder van de auto, die de mannen naar Dordrecht bracht, is wel aangehouden.

De 21-jarige man geeft aan dat hij de andere mannen alleen vervoerde. Hij wist daarbij niet dat het ging om Van der Gijp. Hij heeft ook aangegeven rond te hebben gereden bij het huis van Kramer, maar ontkent dat er plannen waren om de ADO Den Haag-aanvaller te beroven. Een getuige spreekt dat echter tegen. De bestuurder van de auto geeft aan dat hij tien tot twintig procent van de buit zou krijgen bij de overval op Van der Gijp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws