Veelzeggende boodschap van Griezmann voor Koeman na wedstrijd van Frankrijk

Veelzeggende boodschap van Griezmann voor Koeman na wedstrijd van Frankrijk

15-10-2020 10:35 Laatste update: 16-10-2020 15:42
27

Antoine Griezmann is blij met zijn positie bij het Franse elftal. Na de gewonnen wedstrijd tegen Kroatië in de UEFA Nations League benadrukt de Fransman dat Didier Deschamps hem op de juiste manier gebruikt. Ronald Koeman heeft bij FC Barcelona een andere positie voor Griezmann gereserveerd.

In Barcelona staat Griezmann op de vleugels, maar bij de nationale ploeg is hij in de as te vinden. Daar maakte hij ook bij Atlético Madrid furore. "Ik denk dat het een van m'n mooiste goals is. Ik probeerde de bal goed te raken en legde er alles in", zegt de scorende Griezmann tegen TF1. "Ik voel me goed. De trainer weet waar hij me neer moet zetten, dus ik maak gebruik van de situatie, de positie en het vertrouwen van de trainer en m'n ploeggenoten."

Ook Deschamps was na afloop lovend over Griezmann. "Er was veel beweging. Of het nou Anthony Martial of van Kylian Mbappé was, ze maakten veel meer gebruik van de ruimtes op het veld", zegt hij op de persconferentie. "Antoine speelde ook op zijn beste positie. Hij linkte het spel en maakte z'n 33e goal, voor wie het gemist heeft."