De Jong ziet meer 'aantrekkingskracht' bij PSV: 'Blij dat ik hem heb aangesteld'

De Jong ziet meer 'aantrekkingskracht' bij PSV: 'Blij dat ik hem heb aangesteld'

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 16:32do 15-10-2020 om 16:32

John de Jong is blij dat hij Roger Schmidt heeft aangesteld als trainer van PSV. De technisch manager van de Eindhovenaren merkt dat het aantrekken van spelers eenvoudiger wordt nu de Duitser de scepter zwaait in het Philips Stadion.

De aanwezigheid van Schmidt was namelijk niet alleen rond de transfer van Mario Götze een voordeel. Ook andere spelers geven hoog op over de oefenmeester uit Duitsland. "Dat is gebleken uit meerdere gesprekken die ik gevoerd heb met nieuwe aanwinsten", zegt De Jong in een groot interview voor de camera van PSV TV. "Ze willen graag met hem werken, dus ik ben blij dat ik hem heb aangesteld."

Volgens de voormalig middenvelder moet de bekendheid van Schmidt niet worden onderschat. "De aantrekkingskracht die hij heeft op spelers is groot. Dat wisten we toen we hem binnenhaalden. Een trainer met en grote naam in Duitsland, maar ook in de rest van de wereld. De manier hoe hij wil spelen is bekend bij heel veel spelers en dat maakt de aantrekkingskracht om naar Eindhoven te komen alleen maar groter."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws