'Spitsenprobleem voor Feyenoord: vrees voor lange afwezigheid van Bozeník'

'Spitsenprobleem voor Feyenoord: vrees voor lange afwezigheid van Bozeník'

15-10-2020 16:50 Laatste update: 22:19
99

Robert Bozeník lijkt voorlopig niet in actie te kunnen komen voor Feyenoord. De 20-jarige spits liep in het duel van Slowakije met Israël een blessure op en de kans is groot dat Bozeník een tijdje uit de roulatie is.

Vrijdag zal de Slowaakse aanvaller een scan ondergaan, waarna duidelijk zal moeten worden wat hem precies mankeert. Dat valt te lezen bij Voetbal International. Nu loopt Bozeník op krukken en Feyenoord vreest dat het voorlopig niet kan beschikken over de spits.

Een hard gelag voor Feyenoord, waar ook Nicolai Jörgensen nog altijd niet volledig fit is. Hij trainde woensdag wel meer mee, maar of hij dit weekend kan spelen is nog onduidelijk. De kans is dus groot dat de Rotterdammers in de derby tegen Sparta met Steven Berghuis of Bryan Linssen in de punt van de aanval zullen spelen.

Bozeník is vooralsnog niet de eerste keuze in de spits van trainer Dick Advocaat, hoewel hij in alle vier de Eredivisiewedstrijden die Feyenoord speelde in actie kwam. In één daarvan fungeerde hij als basisspeler en verder kwam hij steeds als invaller in het veld.