Contractnieuws bij Feyenoord: 'Uitzonderlijk talent aan ons weten te binden'

Contractnieuws bij Feyenoord: 'Uitzonderlijk talent aan ons weten te binden'

15-10-2020 17:47 Laatste update: 18:16
59

Goed nieuws voor Feyenoord: Antoni Milambo heeft zijn eerste profcontract bij de club getekend. De vijftienjarige jeugdspeler staat te boek als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van de club.

Feyenoord maakt het nieuws via officiële kanalen bekend. Milambo tekent een contract voor drie seizoenen en krijgt bij Feyenoord de ruimte om zich verder te ontwikkelen. De Rotterdamse club verzekert zich op deze manier ook in de toekomst van de diensten van de zeer talentvolle aanvallende middenvelder.

"Het is fantastisch dat we een uitzonderlijk talent als Antoni aan ons hebben weten te binden", geeft hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard aan in een eerste reactie. "Hij is een echt voetbaldier, die de afgelopen jaren reuzensprongen heeft gemaakt. Gelet op zijn klasse en drive om te excelleren gaan we nog veel van hem genieten de komende tijd."

Milambo kwam, ondanks zijn leeftijd, al in actie voor Feyenoord O17 en O18 en staat er ook bij de Nederlandse vertegenwoordigende elftallen goed op. Hij kwam in vier wedstrijden voor Oranje O15 tot twee doelpunten.