PL-interesse in toptalent Milambo (15): 'Wil echte basisspeler Feyenoord worden'

PL-interesse in toptalent Milambo (15): 'Wil echte basisspeler Feyenoord worden'

15-10-2020 18:31
42

Met de eerste contractondertekening van Antoni Milambo (15) slaat Feyenoord een grote slag. De Rotterdamse club houdt het toptalent binnenboord, terwijl ook clubs uit de Premier League geïnteresseerd waren.

"Antoni is een jongen uit Rotterdam Zuid. Die heeft één ding in zijn hoofd en dat is als Rotterdammer De Kuip halen. Dat buitenland komt later wel", vertelt Robert Pot, die samen met Ognjen Bajovic de belangen van Milambo behartigt, in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Antoni moet uiteraard nog wel de nodige stappen zetten, daar is iedereen zich van bewust. Maar zijn drive is enorm, hij wil echt heel graag die Kuip bereiken. Zaak is dat hij nuchter blijft maar met twee ouders die hem in alles steunen, zie ik daar geen probleem in."

Wedden

Meer odds

Milambo zelf heeft zijn doelen duidelijk voor ogen. Hij wil eerst slagen in De Kuip, voordat hij een overstap maakt naar een andere club. "Eerst een contract en nu knokken om ooit te kunnen debuteren in het eerste elftal van mijn club", geeft hij aan. "Als dat mij lukt, wil ik een echte basisspeler van Feyenoord worden. Ik woon vlakbij Lutsharel Geertruida, hij heeft deze weg al bewandeld. Ik praat weleens met hem. Hij zegt dat ik hard moet werken en geduld moet hebben. Ik luister goed naar hem."

Milambo heeft een contract tot medio 2023 ondertekend bij Feyenoord.