Update: De Guzmán heeft nieuw avontuur te pakken en tekent voor één jaar

Update: De Guzmán heeft nieuw avontuur te pakken en tekent voor één jaar

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 15:37ma 19-10-2020 om 15:37

Laatste update: maandag 19 oktober 2020 om 15:40ma 19-10-2020 om 15:40

Jonathan de Guzmán is spoedig van zijn transfervrije status af. De in Canada geboren Nederlander (33) is op weg naar het Griekse OFI Kreta. 

Dat meldt het Griekse Gazzetta. Helemaal rond is het nog niet, maar De Guzmán en OFI Kreta hebben wel al een mondeling akkoord bereikt. Hij wordt vrijdag in Griekenland verwacht voor de medische keuring. Het tekenmoment zal niet lang daarna volgen.

De Guzmán komt transfervrij over van Eintracht Frankfurt, waar zijn contract afliep. De Duitse club nam eind juni al afscheid van hem. De Guzmán werd de afgelopen transferperiode gelinkt aan Feyenoord, maar de eerste optie was hij daar naar verluidt niet.

"Ik ga ervan uit dat ik iets kan vinden de komende tijd", zei De Guzmán in juni tegen FOX Sports. "Ik ben transfervrij, maar in deze coronatijd kunnen gekke dingen gebeuren. Ik ben benieuwd. Een terugkeer naar de Eredivisie? Daar sta ik voor open, zeker weten."

Update: Nieuws uit Griekenland: De Guzmán zet zijn carriére voort bij OFI Kreta. De veertienvoudig Oranje-international heeft een eenjarig contract gesigneerd bij de huidige nummer 7 van de Griekse competitie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws