West Bromwich Albion koopt goalgetter voor zestien miljoen euro

West Bromwich Albion koopt goalgetter voor zestien miljoen euro

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 00:00vr 16-10-2020 om 00:00

Laatste update: vrijdag 16 oktober 2020 om 10:25vr 16-10-2020 om 10:25

West Bromwich Albion heeft zich op de valreep versterkt met Karlan Grant, voor wie zestien miljoen euro betaald wordt. Grant is een 23-jarige aanvaller die overkomt van Huddersfield Town. Vorig jaar scoorde hij negentien keer in 43 competitieduels.

De binnenlandse markt in Engeland is tot en met 16 oktober geopend. West Brom was volgens Engelse media al langer bezig om Grant binnen te halen. Hij heeft voor zes jaar getekend bij de club. Grant is de negende zomerversterking van West Brom. Grady Diangana, Matheus Pereira, Branislav Ivanovic, Callum Robinson, Filip Krovinovic, Conor Gallagher, Cédric Kipré en David Button gingen hem voor.

"We hebben Karlan's ontwikkeling voor langere tijd gevolgd en hij was al een doelwit nog ver voor de transfermarkt geopend was", zegt technisch directeur Luke Downling. "We zijn er zeker van dat we een jonge speler hebben gehaald die bewezen heeft dat hij klaar is voor de uitdagingen van de Premier League.

West Brom kan in de strijd tegen degradatie wel wat doelpunten gebruiken, want de club heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen. De club staat zeventiende.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws