Neymar irriteert Peru-spelers: 'In mijn ogen is hij een echte clown'

Neymar irriteert Peru-spelers: 'In mijn ogen is hij een echte clown'

16-10-2020 08:30
31

Brazilië won in de nacht van dinsdag op woensdag met 2-4 van Peru in de strijd om een ticket voor het WK. Neymar was de grote man bij De Goddelijke Kanaries met drie doelpunten, maar Peru-speler Carlos Zambrano deelt na de wedstrijd een flinke sneer uit in de richting van de Paris Saint-Germain-speler.

Zambrano, die het einde van de wedstrijd niet haalde vanwege een directe rode kaart, heeft zich mateloos geïrriteerd aan het gedrag van Neymar. "Hij is een geweldige speler, een van de beste ter wereld", wordt Zambrano geciteerd door ESPN. "Maar in mijn ogen is hij een echte clown."

Neymar besliste de wedstrijd tegen Peru eigenhandig, maar Zambrano was allesbehalve te spreken over zijn gedrag. "Hij is zich bewust van alles wat zich op het veld afspeelt en wacht op de minste of geringste overtreding", vervolgt de Peru-speler. "Hij heeft zich drie of vier keer laten vallen in het strafschopgebied om te kijken of hij een penalty zou krijgen. Hij slaagde in zijn missie en kreeg twee strafschoppen die geen strafschop waren."

Het is niet de eerste keer dat er commotie is rondom de arbitrage bij wedstrijden van Brazilië, tekent Zambrano op. "Het is Brazilië... Bij contact gaan ze direct naar de VAR. Of het nou positief of negatief is, omdat het Brazilië is gaat de arbitrage kijken naar de beelden."