FC Emmen verwelkomt enfant terrible: 'Bij Willem II voetbalde hij heel goed'

FC Emmen verwelkomt enfant terrible: 'Bij Willem II voetbalde hij heel goed'

16-10-2020 12:08
50

FC Emmen gaat in zee met Donis Avdijaj. Dat bevestigt trainer Dick Lukkien aan Voetbal International. De 24-jarige aanvaller sluit de komende week aan op de training en krijgt de kans een contract te verdienen.

"Donis heeft in een recent verleden bij Willem II laten zien heel goed te kunnen voetballen", aldus Lukkien tegen VI. "We zijn heel benieuwd hoe hij ervoor staat en of we wat voor elkaar kunnen betekenen."

Avdijaj is transfervrij, nadat afgelopen zomer zijn contract bij het Schotse Heart of Midlothian afliep. In 2018 maakte hij de overstap naar Willem II, dat hem overnam van Schalke 04. In Tilburg maakte de international van Kosovo een goede indruk, maar vertrok hij uiteindelijk via de achterdeur: na een disciplinaire straf werd zijn contract ontbonden. Via Trabzonspor belandde Avdijaj bij Hearts.

Avdijaj stond ooit als groot talent te boek toen hij bij Schalke onder contract stond, maar de aanvaller kon zijn belofte nooit waarmaken. De club uit Gelsenkirchen verhuurde hem in het seizoen 2017/2018 aan Roda JC.