AD: Feyenoord ziet acht miljoen euro voor Berghuis over tien maanden zakken

AD: Feyenoord ziet acht miljoen euro voor Berghuis over tien maanden zakken

16-10-2020 12:22
149

De afkoopsom in het Feyenoord-contract van Steven Berghuis gaat aan het einde van het seizoen zakken. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Begin september lekte uit dat Berghuis voor een vastgestelde bedrag van acht miljoen euro op te pikken is in De Kuip. De clubs die hij interessant vindt, klopten echter niet aan. Berghuis speelt met Feyenoord te weinig topwedstrijden - en die zijn juist doorslaggevend voor buitenlandse clubs. 'Echte status verdien je met optredens in de Champions League of Europa League of in interlands', aldus het AD.

Volgens de ochtendkrant wordt Berghuis aan het einde van het seizoen nog wat interessanter: het bedrag van acht miljoen waar clubs voor aan tafel mogen komen zal over tien maanden zakken. Het maakt een transfer tegen die tijd aannemelijk, klinkt het. In dat kader zijn voor Berghuis de Europa League-wedstrijden tegen Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC essentieel om na zijn mislukte Premier League-avontuur bij Watford nog een keer een buitenlands avontuur aan te gaan.