'Geduld Van La Parra wordt beloond: Championship en geen Eredivisie'

'Geduld Van La Parra wordt beloond: Championship en geen Eredivisie'

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 13:12vr 16-10-2020 om 13:12

Rajiv van La Parra staat voor een terugkeer in Engeland. De 29-jarige vleugelaanvaller wordt begeerd door meerdere clubs in het Championship en dat is wat de Nederlander graag wilde. Hij zette al geruime tijd in op een transfer naar Engeland.

Van La Parra, die in Nederland onder contract stond bij SC Heerenveen, stond ook in de belangstelling van PEC Zwolle. Voetbal International laat echter weten dat de vleugelspeler een voorkeur had voor het Championship en nu hebben vier clubs uit die competitie interesse. Swansea City, Queens Park Rangers, Reading en Ipswich Town willen Van La Parra graag vastleggen.

Naast berichten uit Engeland en Nederland werd er ook vanuit Mexico naar de vleugelaanvaller geïnformeerd. Pachuca kreeg echter ook nul op rekest van Van La Parra, wiens contract bij Rode Ster Belgrado in april van dit jaar in goed overleg werd ontbonden. Sindsdien wacht de Nederlander op een kans in het Championship en die mogelijkheid lijkt hij nu alsnog te krijgen.

Nadat hij in 2014 het Abe Lenstra Stadion verliet speelde Van La Parra achtereenvolgens voor Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion en Huddersfield Town op het tweede Engelse niveau. Daar maakte hij de beste jaren van zijn loopbaan door en dus hoopt de 29-jarige Rotterdammer op een rentree aldaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws