'Feyenoord is verder dan Ajax, Teixeira maakt een geweldige indruk'

'Feyenoord is verder dan Ajax, Teixeira maakt een geweldige indruk'

Gepubliceerd: vrijdag 16 oktober 2020 om 18:32vr 16-10-2020 om 18:32

Pierre van Hooijdonk is onder de indruk geraakt van Feyenoord. De Rotterdammers veegden voor de interlandperiode Willem II van de mat (1-4) en de oud-spits adviseert coach Dick Advocaat om vast te houden aan de spelers die in Tilburg op het wedstrijdformulier stonden.

"Dat paste perfect in elkaar, er zat veel voetbal in. Veel voetbalslimheid, dat resulteerde in veel combinaties. Het was genieten", zegt Van Hooijdonk bij RTV Rijnmond. Bryan Linssen stond in de spits tegen Willem II. "Dan zie je maar hoe dingen in elkaar kunnen vallen. Het pakte ontzettend goed uit, maar Linssen is geen echte nummer negen."

"Van Bozenik ben ik vanaf het eerste uur geen fan geweest, maar ik vind wel dat Dick Advocaat iets te veel laat merken dat hij ook geen fan van hem is. Dat is nergens voor nodig", vervolgt de oud-speler van Feyenoord, die van João Teixeira wél fan is. "Ik vind dat hij een geweldige indruk maakt. Alles wat hij doet, doet hij met een idee. En op de juiste snelheid. Je ziet ook dat de beste spelers elkaar opzoeken. Dit is een goede voetballer."

Mede door de Portugese aanwinst heeft Van Hooijdonk veel vertrouwen in de ploeg van Advocaat. "Ik vind dat Feyenoord verder is dan Ajax. Het zit goed in elkaar. Zeker met spelers in topvorm, zoals Teixeira en Berghuis."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws