Mulenga meteen trefzeker bij Go Ahead-debuut, Suárez weer belangrijk voor Atlético

17-10-2020 15:45 Laatste update: 18:27
57

Go Ahead Eagles heeft de wedstrijd tegen FC Eindhoven winnend afgesloten. In Deventer werd het 3-0, Jacob Mulenga had slechts twaalf minuten nodig om zijn eerste treffer voor de Eagles te maken.

Go Ahead Eagles - FC Eindhoven 3-0
Go Ahead Eagles heeft in de eigen Adelaarshorst de overwinning gepakt tegen FC Eindhoven. Sam Beukema zette na ongeveer een halfuur spelen de 1-0 op het scorebord. Na de theepauze bleef Go Ahead de betere, maar de beslissing liet tot minuut 82 op zich wachten. Mulenga mocht na 70 minuten spelen zijn debuut maken en twaalf minuten later had hij zijn eerste treffer in Deventer al te pakken. Bas Kuipers zorgde met de 3-0 voor het slotakkoord.

Celta de Vigo - Atlético Madrid 0-2
Na zes minuten lag de bal al in het netje. Suárez was het eindstation van een vlot lopende Atlético-aanval en zette daarmee zijn handtekening onder zijn tweede goal in dienst van Los Rojiblancos. Het restant van de wedstrijd in Balaídos verliep zoals je verwacht in een wedstrijd van Atlético: de poorten werden gesloten gehouden en pas in de slotfase kwam er een tweede goal. Yannick Carrasco zette hem op zijn naam.

Celtic - Rangers FC 0-2
De eerste Old Firm van het seizoen is verrassend genoeg een prooi geworden voor Rangers FC: de ploeg van Steven Gerrard won in het hol van de leeuw met 0-2 van Celtic. Connor Goldson kopte voor rust raak, frommelde in de tweede helft de 0-2 binnen en kroonde zich tot de held van The Gers. Rangers blijft met 29 punten uit elf wedstrijden aan kop staan: Celtic staat vier punten achter, maar heeft nog één wedstrijd tegoed.

Granada - Sevilla 1-0
Vlak voor rust bracht Joan Jordán Sevilla al in een lastig parket. Hij pakte binnen een minuut twee domme gele kaarten en daardoor moesten Los Nervionenses in de tweede helft tegen een overtal opboksen. Dat bleek ook met de ingevallen Luuk de Jong in de ploeg te lastig. In de slotfase besliste Yangel Herrera de wedstrijd namens Granada, dat zich nu gaat voorbereiden op de Europa League-wedstrijd van donderdag aanstaande tegen PSV.