'Onze rechtsback heeft vandaag gescoord, ik wil kracht naar voren brengen'

'Onze rechtsback heeft vandaag gescoord, ik wil kracht naar voren brengen'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 23:13za 17-10-2020 om 23:13

Ola John maakte zaterdagavond bij RKC Waalwijk zijn rentree in de Eredivisie: de eenmalig Oranje-international viel in tijdens de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo. John stelde in gesprek met FOX Sports dat hij weer even moest wennen.

De voormalig speler van onder meer FC Twente en Benfica speelde zaterdag zijn eerste wedstrijd in dit seizoen. "Het was een beetje adem happen, maar ik ben blij om weer terug te zijn."

Ondanks zijn gebrek aan wedstrijdritme was het volgens John de bedoeling dat hij twintig minuten inviel. "Ik ben natuurlijk vorige week nog maar hier gekomen, maar ik heb veel gesproken met de trainer (Fred Grim, red). We hebben aangekeken hoe ik me voelde. Ik voelde me zozeer goed om minuten te maken vandaag."

De 28-jarige buitenspeler heeft een duidelijk doel voor het komende seizoen. "We hebben een heel goed team, maar missen toch wat scorend vermogen. Zoals je ziet heeft onze rechtsback (Saïd Bakari, red.) vandaag gescoord. Ik wil meer kracht naar voren brengen en zoveel mogelijk goals en assists maken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws