Götze komt 'tegenstander' tegen bij PSV: 'Ik was voor Argentinië in die finale'

Götze komt 'tegenstander' tegen bij PSV: 'Ik was voor Argentinië in die finale'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 08:37zo 18-10-2020 om 08:37

Cody Gakpo weet dat hij er goed op staat bij Oranje. De vleugelaanvaller van PSV speelde de afgelopen interlandperiode mee bij Jong Oranje, maar hoorde bondscoach Frank de Boer zijn naam uitspreken op de persconferentie. Dat deed hij wel foutief.

De Boer schaarde Gakpo, door hem tweemaal Gapko genoemd, onder het rijtje talenten dat hij in de gaten houdt. "Het gebeurt wel vaker in Nederland dat ze het verkeerd uitspreken", zegt een lachende PSV-aanvaller voor de camera van de NOS. "Iedereen moet er maar aan gaan wennen. Ik heb doorgekregen dat hij het over mij had. Mooi als mijn naam in de positieve zin en op de goede manier wordt genoemd."

De 21-jarige Eindhovenaar moet het dit seizoen in het Philips Stadion gaan bewijzen en wil dat aan de zijde van Mario Götze gaan doen. "Ik was wel voor Argentinië in die finale", zegt Gakpo grijnzend. "Maar dat was natuurlijk een goeie goal en ik denk dat niemand had zien aankomen dat hij bij PSV kwam. Een topspeler die bij Bayern München en bij Dortmund heeft gespeeld, iemand met heel veel kwaliteit. Die zijn altijd welkom."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws