'Fantastische' Van de Beek weer geen basisspeler: 'Hij krijgt zijn kans nog wel'

'Fantastische' Van de Beek weer geen basisspeler: 'Hij krijgt zijn kans nog wel'

18-10-2020 08:56
42

Donny van de Beek gaat zijn kansen nog wel krijgen bij Manchester United. Dat bezweert trainer Ole Gunnar Solskjaer, die niet vindt dat er na de 4-1 zege bij Newcastle United vraagtekens moeten worden gezet bij zijn opstelling.

Bruno Fernandes kreeg op het middenveld gezelschap van Fred en Scott McTominay en niet, zoals men van tevoren had verwacht, van Van de Beek. "Hij doet het fantastisch in deze groep", laat Solskjaer na de wedstrijd optekenen in onder meer The Manchester Evening News. "Hij zal zijn kansen echt nog wel gaan krijgen. Je zag het vandaag ook in de wedstrijd: hij is zo wendbaar en handig. Volgens mij leed hij niet één keer balverlies."

Wellicht zal de voormalig Ajacied dinsdag een kans krijgen wanneer United in de Champions League tegen Paris Saint-Germain speelt. "Voor nu is het het belangrijkste dat we de balans in het team vinden", legt de Noorse manager van United uit. "Vandaag hebben we een uitwedstrijd bij Newcastle met 4-1 gewonnen en de vragen gaan over waarom ik iemand niet heb opgesteld. Donny gaat ons spel nog vaan genoeg beïnvloeden."