Advocaat: 'De mensen moeten niet denken dat we elke wedstrijd gaan winnen'

Advocaat: 'De mensen moeten niet denken dat we elke wedstrijd gaan winnen'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 15:17zo 18-10-2020 om 15:17

Dick Advocaat vindt dat Feyenoord met 1-1 tegen Sparta gekregen heeft wat het verdiende. De trainer van de Rotterdammers was niet content met de wijze waarop zijn ploeg in balbezit acteerde.

Advocaat nam zijn ploeg de matige passing kwalijk. "We konden de bal geen drie of vier keer naar elkaar spelen en daar train je juist op", zegt De Kleine Generaal na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Tevreden kan ik dus niet zijn met dit punt, want thuis moet je gewoon winnen van Sparta. Maar eerlijk is eerlijk, ze maakten het ons heel moeilijk dus je moet ze ook de complimenten geven."

Het puntenverlies van zijn ploeg maakte de ervaren oefenmeester niet boos. "We hebben nog steeds niet verloren en de mensen moeten niet denken dat wij iedere wedstrijd zullen gaan winnen. Het gaat om progressie maken en we dachten dat we na de goede tweede helft tegen Willem II daarmee door konden. Nu komt het er niet uit. De beleving was er alleen bij Sparta en dus is een gelijkspel zoals wij speelden logisch."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws