Klaassen: 'Dat zit er bij mij in en moet ook, het maakt niet uit dat ik nieuw ben'

Klaassen: 'Dat zit er bij mij in en moet ook, het maakt niet uit dat ik nieuw ben'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 17:55zo 18-10-2020 om 17:55

Davy Klaassen voelt zich meteen weer op zijn plek bij Ajax. De middenvelder heeft naar eigen zeggen genoten van de 5-1 zege op sc Heerenveen.

"Het is fijn om weer terug te zijn. Het maakt me blij dat we met 5-1 wonnen en dat ik een doelpunt kon meepikken", aldus Klaassen voor de camera van FOX Sports. Aanpassingsproblemen heeft hij niet. "Ik heb hier lang rondgelopen, dus wist wel een beetje hoe het hier gaat, maar het is toch weer een beetje anders. Iedere trainer heeft zijn eigen ideeën. Volgens mij ging het vandaag wel prima."

Klaassen was aanwezig in de Johan Cruijff Arena: onder meer de middenvelders Ryan Gravenberch en Mohammed Kudus kregen veel aanwijzingen van de 27-jarige middenvelder, die een controlerende rol had. "Dat zit er bij mij in en moet ook. Het maakt niet uit dat ik nieuw ben. Het gaat het team alleen maar beter maken als we allemaal praten en dat mag soms misschien nog wel iets meer gebeuren. Er zit zeker nog groei in."

Ajax speelt komende woensdag de volgende wedstrijd: Liverpool komt op bezoek in de eerste speelronde van de Champions League. "Dat wordt natuurlijk een heel andere wedstrijd, een paar niveautjes hoger", zegt Klaassen bij de NOS. "We zullen beter moeten zijn dan vandaag."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws