Vitesse gaat met woeste Tannane praten: Ik weet niet wat hij heeft gezegd

Vitesse gaat met woeste Tannane praten: "Ik weet niet wat hij heeft gezegd"

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 18:11zo 18-10-2020 om 18:11

Vitesse gaat met Oussame Tannane in gesprek na zijn vreemde gedrag in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. De middenvelder accepteerde een arbitrale beslissing niet en ging door het lint. Hij kreeg rood en moest worden gekalmeerd door ploeggenoten.

"We weten dat hij een erg emotionele jongen is. Maar ik weet niet wat hij heeft gezegd, want mijn Nederlands is nog niet goed genoeg", zegt de Duitse trainer Thomas Letsch tegen FOX Sports. "Wat belangrijk is hoe we in de tweede helft hebben gereageerd om een resultaat te behalen. We hebben drie punten gepakt, dat maakt me trots."

"Het is niet het juiste moment om daar over te praten", wil Letsch het vuur doven. "Er waren te veel emoties, van zijn en kant en mijn kant. We gaan erover praten, maar niet vandaag. Je hebt gelijk, we missen een keyplayer. Maar we hebben ook andere spelers die het goed hebben gedaan. Dat is voor mij het belangrijkste.  Ik wil er nu niet over praten, niet hier en met de pers, want het is een zaak tussen Tannane en mij en het team. En niet voor jullie, sorry."

Ook doelman Remko Pasveer laat zich uit over zijn ploeggenoot. "We zullen er intern over spreken. Ik ken Oussie al heel lang en mag hem graag. Hij is heel belangrijk voor ons en zal nog veel goals voor ons gaan maken. Ik ga me er ook geen zorgen over maken. Dit soort dingen moet hij beheersen. Het komt allemaal wel goed. De volgende keer dat hij erbij is, zal hij weer de leiding nemen om ons vooruit te helpen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws