Buijs grapt over Robben: 'Daar gaan we het van de week met hem over hebben'

Buijs grapt over Robben: 'Daar gaan we het van de week met hem over hebben'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 19:56zo 18-10-2020 om 19:56

Arjen Robben had tegen FC Utrecht wel meer willen spelen dan een kwartier, maar is blij met de minuten die hij van trainer Danny Buijs gekregen heeft. Wel vindt hij dat hij op doel had moeten schieten. Robben besloot echter om af te geven.

Het was mogelijk de grootste kans van Groningen geweest. Robben was echter niet zelfzuchtig, maar dat had hij wel moeten zijn. "Ja, kut man. Op de training schoot ik er een paar zo binnen, maar ik had het idee dat ik nog wat te ver weg was. Dus ik gaf hem af. Maar dat doe ik normaal ook nooit, ik moet gewoon schieten", lacht Robben in gesprek met FOX Sports.

"We moeten lekker doorbouwen. Dit was het eerste kwartierje. Ik vind dat ik goed heb gewerkt de afgelopen weken. Het is een kwestie van wennen aan het ritme en er doorheen komen, dat ik een paar wedstrijden in de benen krijg", zegt Robben.

Ook Buijs vindt dat Robben voor eigen kans had moeten gaan. "Van de week op de training schoot hij ze zo binnen. Daar gaan we het van de week met hem over hebben. Als hij in die positie komt, moet hij schieten", lacht Buijs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws