Klaassen geniet bij Ajax: 'Als je niet ziet hoe goed zij zijn, dan ben je blind'

Klaassen geniet bij Ajax: 'Als je niet ziet hoe goed zij zijn, dan ben je blind'

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 20:46zo 18-10-2020 om 20:46

Davy Klaassen geniet van de eerste weken na zijn terugkeer bij Ajax. De middenvelder, die tegen SC Heerenveen (5-1) meteen een goal maakte voor de Amsterdammers, ziet dat er veel veranderd is bij de club en dat is volgens de Hilversummer alleen maar positief.

De ontwikkeling van Ajax als club stemt Klaassen tevreden. "Ik was met 23 jaar een ervaren speler toen ik naar Everton vertrok", haalt hij in gesprek met De Telegraaf herinneringen op. "Nu spelen er hier best veel oudere jongens. Dat heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen."

Daarnaast vindt de middenvelder dat directeur voetbalzaken Marc Overmars zijn werk goed gedaan heeft. "Gelukkig heeft Ajax nu ook geld om jongens als Mohammed Kudus en Antony naar Amsterdam te halen. Ik geniet iedere training van hen. En ook tegen Heerenveen zag je weer hoe goed ze zijn. Als je dat niet ziet, dan ben je wel blind."

Het enige minpunt dat Klaassen kon opnoemen na zijn rentree in de Johan Cruijff Arena was het ontbreken van publiek. "Het is niet anders, maar dat is wel jammer. Ik miste ze. Zeker woensdag tegen Liverpool hadden we de steun van onze supporters goed kunnen gebruiken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws