'De kans is klein dat ik in Nederland aan de slag ga, wil naar het buitenland'

'De kans is klein dat ik in Nederland aan de slag ga, wil naar het buitenland'

18-10-2020 22:41 Laatste update: 23:36
54

Ibrahim Afellay staat nog altijd open voor een nieuw avontuur in z'n carrière. Mocht dat er niet komen, dan stopt de middenvelder. 

Afellay (34) is druk bezig om zich fit te houden na zijn vertrek bij PSV. "Ik heb nog geen punt achter m'n carrière gezet. Ik sta er nog wel voor open, maar niet ten koste van alles", zegt Afellay bij Studio Voetbal.

Wedden

Meer odds

"Ik heb met wat clubs gesproken, maar dat was voor mij niet interessant genoeg om op in te gaan. De kans is sowieso klein dat ik in Nederland aan de slag ga. Wat wel interessant is? Een mooi avontuur in het buitenland zou ik nog een jaartje ambieren. Verweggistan bijvoorbeeld. Het is een luxe positie. Als er iets moois op mijn pad komt, sta ik er voor open."

"Ik had er misschien nog meer uit kunnen halen als ik die zware blessures niet had gehad", zegt Afellay over zijn interlandcarrière. "Ondanks dat heb ik toch 53 interlands gespeeld. Maar als ik de blessures niet had gehad, hadden dat er veel meer kunnen worden. Maar ik ben dankbaar voor wat mij gegeven is."