Reactie van Ziyech: 'Dit is niet het debuut waar we allemaal op hadden gehoopt'

Reactie van Ziyech: 'Dit is niet het debuut waar we allemaal op hadden gehoopt'

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 17:15ma 19-10-2020 om 17:15

Hakim Ziyech kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn officiële debuut voor Chelsea. Hij is blij met zijn eerste speelminuten, maar baalt van het late puntenverlies. Chelsea verloor in de slotfase twee punten tegen Southampton.

"Het betekent veel voor me, maar het is niet het debuut waar we allemaal op hadden gehoopt", zegt Ziyech tegen Chelsea TV. Chelsea gaf een 2-0 voorsprong en een 3-2 voorsprong weg. Ziyech baalt. "Dat is niet iets waar we blij mee moeten zijn."

Ziyech geeft toe dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het Engelse voetbal. "Het zal tijd nodig hebben, maar die tijd hebben we niet. De wedstrijden volgen elkaar snel op, dus we moeten er snel van leren. Dit zijn momenten waar we allemaal van leren, maar een tegengoal in de laatste minuut.. Dat mag niet gebeuren. Zoals ik al zei, het zal wat tijd nodig hebben."

De klik met zijn ploeggenoten is er wel. "Ik ben er een paar weken uit geweest, maar we hebben wel veel getraind. Je voelt dat er een klik is, het heeft tijd nodig om het te laten werken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ziyech knokt zich in de Chelsea-basis

Ja
82%
Nee
18%
(528 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws