Fernandes positief verrast door nieuwtje van Solskjaer: 'Dit zag ik niet aankomen

Fernandes positief verrast door nieuwtje van Solskjaer: 'Dit zag ik niet aankomen

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 21:45ma 19-10-2020 om 21:45

Bruno Fernandes werd maandag tijdens de persconferentie verrast met een mooi bericht van manager Ole Gunnar Solskjaer: de Portugees is dinsdag tegen Paris Saint-Germain de aanvoerder van Manchester United. Hij vervangt de geblesseerde Harry Maguire.

Omdat Maguire niet is afgereisd naar Parijs, net als Edinson Cavani, kreeg Solskjaer de vraag wie de aanvoerdersband zou dragen tegen PSG. "We hopen dat Harry aankomend weekend weer fit is. Dat weten we nog niet zeker, maar we hopen het wel. De aanvoerder zit nu naast mij: Bruno is morgen de aanvoerder."

Fernandes had het nieuws van Solskjaer niet verwacht. "Dit zag ik ook niet aankomen", reageert hij. "Ik kom er op hetzelfde moment achter als jullie. Het is natuurlijk een eer om aanvoerder te zijn van zo'n grote club als Manchester United. Dit is heel belangrijk voor mij."

"Eigenlijk zou iedereen een beetje aanvoerder moeten zijn, want we moeten elkaar allemaal helpen. Maar wat leiderschap betreft is iedereen anders. Het gaat niet om mij, maar om het team. Het leiden van een team doe je dagelijks op de training en tijdens de wedstrijden. Daar doet iedereen aan mee."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws