Carragher schuift Van Dijk-vervanger naar voren: 'Speler waarover iedereen praat'

Carragher schuift Van Dijk-vervanger naar voren: 'Speler waarover iedereen praat'

20-10-2020 07:05
24

Liverpool-icoon Jamie Carragher vindt dat The Reds koste wat kost een vervanger voor Virgil van Dijk moeten halen in de winterse transferperiode. De voormalig verdediger denkt dat de huidige situatie achterin bij Liverpool een probleem kan worden.

"We hebben maar drie centrale verdedigers en Joël Matip is altijd geblesseerd", vertelt hij in gesprek met Sky Sports. "En er zijn nu weer vraagtekens rondom Joe Gomez. Er bestaat dus geen enkele twijfel dat Liverpool groot uit moet pakken tijdens de transferperiode. Niet tijdens de zomerse, het moet naar voren gehaald worden naar januari, wie het transferdoelwit ook was afgelopen zomer."

Het zal geen makkelijke taak worden om een topverdediger naar Liverpool te halen, denkt Carragher, die wel een suggestie doet aan het bestuur van de club. "Er is een speler waarover iedereen praat bij RB Leipzig, Dayot Upamecano. Of hij nou het profiel heeft van Van Dijk... Hij is volgens mij slechts 1,85 meter, dus zal het in de lucht misschien wat minder doen."

"Maar als hij de speler is die ze willen halen dan moeten ze dat naar voren halen", doelt Carragher op de winterse transferperiode. "Betaal extra geld en haal hem op 1 januari. Dat betekent dat we het nu nog elf competitiewedstrijden moeten doen zonder Van Dijk. Het was niet zo dat alles perfect ging onder Van Dijk, maar ik denk dat ze een grote aankoop moeten doen."

Voormalig Manchester United-speler Phil Neville kon wel genieten van Carragher op televisie. 'It's a thing of beauty', geeft hij via zijn Twitter aan. 

No Poll