Zaakwaarnemer van Twente-uitblinker: 'Zou hem wel weekje bij Ajax willen zien'

Zaakwaarnemer van Twente-uitblinker: 'Zou hem wel weekje bij Ajax willen zien'

20-10-2020 15:16
53

Godfried Roemeratoe zit nog lang niet aan zijn plafond bij FC Twente. Dat voorspelt zijn zaakwaarnemer René Wagelaar, die denkt dat de 21-jarige middenvelder ook bij Ajax zou mee kunnen.

Wagelaar is al jaren de begeleider van Roemerato, maar dat er ook voor hem een fraaie deal in het verschiet ligt doet hem weinig. "Ik vind het voor die jongen leuk. Ik zag hem op een druiligere avond voetballen toen hij vijftien was. Ik ben naar zijn huis geweest en we hebben sinds die tijd een prachtig contact. Wat daar uitkomt, zie ik wel", vertelt hij bij VoetbalTijd.

Dat Roemeratoe ver kan komen, is voor Wagelaar echter duidelijk. "Ik denk dat hij heel, heel ver kan komen. Hij heeft echt heel veel kwaliteiten", stelt de zaakwaarnemer. "Ik zou hem weleens een weekje bij Ajax willen zien trainen. En dan een wedstrijdje meedoen. Want hij kan meer, daar ben ik van overtuigd. Het is een heel fijne jongen om mee te werken ook. Een rustige, normale jongen die zich niet gek laat maken."

Afgelopen zomer was er nog geen concrete interesse voor de middenvelder. "Ze vragen wel eens, maar hij moet gewoon lekker voetballen bij FC Twente. Hij moet niet meteen weg, waarom?", benadrukt Wagelaar.