Tadic baalt van absentie van 'grote speler': Hoop dat hij snel terugkomt

Tadic baalt van absentie van 'grote speler': "Hoop dat hij snel terugkomt"

20-10-2020 17:21
54

Dusan Tadic baalt van de absentie van Virgil van Dijk tegen Ajax. De verdediger van Liverpool en het Nederlands elftal moet de komende maanden herstellen van een kruisbandblessure. Tadic had graag tegen Van Dijk gespeeld.

"Het is jammer, je wil altijd spelen tegen de beste ploegen en spelers. Het is jammer voor hem. Hij is een grote speler, ik hoop dat hij snel terugkomt", liet Tadic zich op de persconferentie kort uit over de afwezigheid van Van Dijk.

Ook trainer Erik ten Hag reageert. "Dat is geen ander Liverpool. Ze spelen altijd hetzelfde, hun principes zijn erin gehamerd. Dan kan je de poppetjes verwisselen, maar de principes blijven hetzelfde. Het is alleen het verschil dat het poppetje A van kwaliteit verschilt met poppetje B."

Tadic heeft met Southampton regelmatig tegen Liverpool gespeeld en weet dus wat hij woensdag kan verwachten. "Het waren altijd moeilijke, maar mooie wedstrijden om te spelen. Ze zetten goed druk, voetballen snel. Het is een grote ploeg en een mooie wedstrijd om te spelen."