'Ten Hag doet het goed, maar je moet Overmars en Van der Sar ook credits geven'

'Ten Hag doet het goed, maar je moet Overmars en Van der Sar ook credits geven'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 12:21wo 21-10-2020 om 12:21

Ryan Babel waarschuwt Liverpool voor het jonge en talentvolle Ajax. De vleugelaanvaller speelde bij beide clubs en put veel kennis uit het afgelopen half jaar, toen hij op huurbasis actief was in de Johan Cruijff Arena.

Babel verhaalt op de site van Liverpool over de ontwikkeling die Ajax de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. "Ze hebben bewezen dat je met juist beleid de halve finales van een groot toernooi kan halen met jonge spelers zonder veel ervaring", zegt de Oranje-international. "Ik denk dat trainer Erik ten Hag het heel goed doet met die groep, maar je moet de credits ook aan directeur voetbalzaken Marc Overmars en algemeen directeur Edwin van der Sar geven."

Omdat de Amsterdammer zowel bij Liverpool als bij Ajax speelde vindt Babel het lastig om zijn persoonlijke favoriet aan te wijzen. "Het zal een open wedstrijd worden tussen twee teams die willen aanvallen en hun speelwijze willen tonen. Alles kan gebeuren, maar ik verwacht een geweldige wedstrijd met doelpunten en veel kansen. Ik heb geen voorkeur, want ik steun beide ploegen en ik hoop dat ze het allebei goed doen. Ik hoop dat het beste team wint."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat verwacht jij van Ajax - Liverpool?

Winst Ajax
46%
Een gelijkspel
27%
Winst Liverpool
28%
(3547 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws