Liverpool-selectie half uur lang bij amateurclub RAP: Met militaire precisie

Liverpool-selectie half uur lang bij amateurclub RAP: "Met militaire precisie"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 17:48wo 21-10-2020 om 17:48

Liverpool is op Sportpark 't Loopveld in Amstelveen begonnen aan zijn voorbereiding op het Champions League-duel met Ajax. De regerend Premier League-winnaar meldde zich woensdagmiddag op het complex van amateurclub RAP voor een korte training.

De spelersbus zette rond het middaguur koers naar Amstelveen en de spelers pakten een trainingssessie van een half uur mee: het hoofd jeugdopleidingen van RAP zag het woensdagmiddag gebeuren. "Met militaire precisie kwamen ze hier aan, hebben ze een warming up-gedaan, een rondo", beschrijft hij in gesprek met AT5. "En toen zijn ze weer terug naar het hotel gegaan."

De zwaar geblesseerde Virgil van Dijk ontbrak, maar de overige grote sterren waren wél van de partij. Het maakte indruk op de medewerkers van RAP. "Salah, Mané, dat soort spelers. Firmino, ja en dan natuurlijk zo'n grootse trainer Jürgen Klopp die op een paar meter afstand van je staat. Ja, dat blijft gewoon gaaf. Dan voel je je weer even een klein jongetje."

De Champions League-winnaar van 2019 speelt woensdagavond tegen Ajax. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Ajax stunten tegen Liverpool?

Ze gaan winnen
43%
Ze gaan verliezen
37%
Het wordt een gelijkspel
20%
(2646 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws