RKC kan matchwinner niet opstellen: Je wordt er af en toe een beetje gek van

RKC kan matchwinner niet opstellen: "Je wordt er af en toe een beetje gek van"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 18:18wo 21-10-2020 om 18:18

Saïd Bakari is woensdagavond de meest opvallende afwezige bij het inhaalduel tussen RKC Waalwijk en PEC Zwolle. De international van de Comoren bezorgde RKC tijdens het uitduel met Heracles Almelo de eerste punten van het Eredivisie-seizoen, maar ontbreekt tegen PEC in de wedstrijdselectie.

Juriën Gaari is de vervanger van de wedstrijdselectie. RKC-trainer Fred Grim gaf voorafgaand aan de wedstrijd een veelzeggende verklaring over de afwezigheid van Bakari. "Hij kwam zeker met feest binnen. Maar hij is er helaas niet bij, kunnen we niet zoveel over zeggen", liet hij weten aan FOX Sports. "Maar je wordt er af en toe een beetje gek van. Zo komen we continu met spelers en mensen in de organisatie in de twijfel."

RKC heeft namelijk al flink wat last gehad van het coronavirus: het duel met PEC stond aanvankelijk begin oktober op de planning, maar werd afgelast vanwege meerdere besmettingen aan Waalwijkse zijde. "We hebben toen goed gehandeld en we zijn blij dat we het op dat moment in de kiem hebben kunnen smoren", aldus Grim. "Alleen: het is geen garantie, hoor..."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws