Ten Hag zorgt voor verbazing: 'Kan natuurlijk niet, Ajax heeft prachtig ingekocht'

Ten Hag zorgt voor verbazing: 'Kan natuurlijk niet, Ajax heeft prachtig ingekocht'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 20:26wo 21-10-2020 om 20:26

De doelstelling van Erik ten Hag om met Ajax te overwinteren in Europa, zorgt voor gefronste wenkbrauwen in de studio van Ziggo Sport. Jan van Halst vindt dat de Amsterdammers voor de eerste of tweede plek moeten gaan in de Champions League.

Ten Hag liet op de persconferentie in de aanloop naar Liverpool-thuis doorschemeren dat hij ook genoegen zou nemen met een derde plaats, waardoor Ajax na de winter zou deelnemen aan de Europa League. "Dat zou ook geweldig zijn", liet Ten Hag dinsdag optekenen.

"Dat kan natuurlijk niet", reageert Van Halst. "Ze hebben juist ingezet op aansluiting bij de top van Europa. Daar hebben ze aan geroken en financiële investeringen voor gedaan. Ze hebben prachtig ingekocht met Mohammed Kudus, Antony en Davy Klaassen."

"Hier gaat Ten Hag zijn excuses wel voor aanbieden", voegt de analist lachend toe. Van Halst verwacht dat Ajax met Atalanta Bergamo gaat uitmaken wie doorgaat in de Champions League. Liverpool steekt er volgens hem bovenuit. "Ajax maakt een goede kans, met name door het aantrekken van Klaassen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws