Berghuis: 'De jongens van Atalanta hebben mij wel gewaarschuwd voor deze ploeg'

Berghuis: 'De jongens van Atalanta hebben mij wel gewaarschuwd voor deze ploeg'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 21:29wo 21-10-2020 om 21:29

Steven Berghuis en Feyenoord zijn klaar voor de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Vorig seizoen verloor Atalanta Bergamo, in de Champions League, nog met 4-0 op bezoek in Kroatië. Berghuis is gewaarschuwd door de Nederlandse spelers van de Italiaanse club.

Zagreb speelde vorig seizoen nog Champions League, maar kwam dit jaar niet door de kwalificatie en moet het doen met Europa League-voetbal. "De jongens van Atalanta hebben mij wel gewaarschuwd voor deze ploeg", begint Berghuis op de persconferentie voor de wedstrijd. "Die verloren hier met 4-0. Helemaal hier thuis, al zal het niet helemaal vol zitten denk ik. We kunnen onze borst natmaken, zonder angst te hebben. Dit kan best eens de zwaarste wedstrijd in de poule zijn."

Dat er publiek aanwezig zal zijn in het Maksimirstadion, al zal het natuurlijk niet stampvol zitten, vindt Berghuis alleen maar fijn. "Ik zie het niet als nadeel, ik ben benieuwd. Ik had tegen Bosnië voor het eerst weer 'het gevoel', al waren het maar 2.000 man. Het voelde als 'wauw'. Hopelijk heb ik dat donderdag weer, samen met het elftal", sluit de Feyenoord-aanvoerder af.

De wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Feyenoord begint donderdagavond om 21.00 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het bij Dinamo Zagreb - Feyenoord?

Winst Zagreb
44%
Gelijkspel
24%
Winst Feyenoord
32%
(407 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws