Ten Hag en Klopp wekken grote verbazing bij Van der Gijp: Waar sláát dat op?

Ten Hag en Klopp wekken grote verbazing bij Van der Gijp: "Waar sláát dat op?"

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 23:25wo 21-10-2020 om 23:25

René van der Gijp heeft in de tweede helft van Ajax - Liverpool met stijgende verbazing naar Erik ten Hag en Jürgen Klopp gekeken. Het wisselbeleid van de twee trainers was onnavolgbaar voor de analist van Veronica Inside.

"Ik heb de trainerscursus niet gedaan, maar wordt daar gezegd dat je altijd je beste mensen moet wisselen?", vraagt Van der Gijp zich af na de 0-1 nederlaag van Ajax. "Klopp haalt z'n drie aanvallers eruit en onze vriend Ten Hag haalt Neres en Klaassen eruit. Dat waren met afstand de beste spelers vandaag. Waar sláát dat op?"

Neres moest na 74 minuten plaatsmaken voor Zakaria Labyad. "Je hebt geen diepte meer in je spel en je kan stoppen...", aldus Gijp. Wim Kieft werpt tegen dat Neres terugkomt van een lange blessure. Gijp: "Ajax speelt dit weekend tegen VVV-Venlo. Laat hem lekker op vakantie gaan, lekker een weekje naar Rio! Dit kan toch niet. Hoe kom je erop."

Kieft zag dat er na de wissel van Neres en Klaassen 'weinig overbleef' van Ajax. "Kudus en Antony waren er ook niet meer bij. Dan komen ze op dit niveau wel echt kwaliteit tekort. Het is ook geen schande als je ziet wat je allemaal bent kwijtgeraakt. Wat me wel tegenviel: er is geen fase geweest waarin Ajax kon domineren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kon jij de keuzes van Ten Hag volgen?

Ja
13%
Nee
87%
(1865 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws