'PSV is een dynamische ploeg, met een aanval die tot de verbeelding spreekt'

'PSV is een dynamische ploeg, met een aanval die tot de verbeelding spreekt'

22-10-2020 17:59
11

Granada-trainer Diego Martínez stelt dat PSV de favoriet is in het Europa League-treffen met zijn ploeg. Toch ziet de oefenmeester ook kansen voor de Spanjaarden in Eindhoven.

De Spanjaard sprak zich op de persconferentie voorafgaand aan het duel lovend uit over PSV. "PSV is een dynamische ploeg, met vooral een gevaarlijke en snelle aanval die tot de verbeelding spreekt. Op basis van de historie is PSV de favoriet", aldus Martínez. "Voor ons is dit wel een prachtig podium om te debuteren."

Granada zal alleen wel ervaren kracht Roberto Soldado moeten missen in Eindhoven. De spits is door zijn positieve coronatest niet inzetbaar voor Granada. Bij PSV moeten Pablo Rosario, Cody Gakpo en derde keeper Maxime Delanghe de wedstrijd om dezelfde reden aan zich voorbij laten gaan. Martínez liet weten verontrust te zijn door de situatie rondom het virus. "Het is moeilijk. Ik ben zelf ook vader en bezorgd over de maatschappelijke situatie", aldus de Granada-trainer.

De wedstrijd tussen PSV en Granada in groep E van de Europa League zal om 18.55 uur van start gaan. Ook de andere teams in deze poule, PAOK Saloniki en Omonia Nicosia, komen vanavond om dezelfde tijd in actie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie