'Een echte verrassing was het niet dat ik mocht spelen tegen Granada'

'Een echte verrassing was het niet dat ik mocht spelen tegen Granada'

22-10-2020 22:34
14

Jorrit Hendrix was niet verbaasd over zijn basisplaats tegen Granada in de Europa League. Door een aantal coronagevallen werd de PSV'er van stal gehaald door trainer Roger Schmidt. Hendrix is op een zijspoor beland in Eindhoven.

"Een echte verrassing was het niet dat ik mocht spelen", citeert het Algemeen Dagblad Hendrix. "Er vallen wat jongens weg, dan houd je er wel rekening mee. Natuurlijk ben je altijd teleurgesteld als je niet speelt. Ik ga nooit bij de pakken neerzitten. Als je gewoon lekker mag spelen, is het totaal niet moeilijk je te motiveren."

PSV verloor thuis met 1-2 van Granada, hoewel het er na een helft rooskleurig uitzag. Mario Götze scoorde voor de Eindhovenaren. "We weten dat Götze een geweldige speler is, maar daar wil ik niet de zere vinger op leggen", zegt Hendrix over de wissel van Götze in de rust.

"We gingen met een lekker gevoel de kleedkamer in en wilden de lijn doortrekken. Al snel werd duidelijk dat het een zware tweede helft zou worden. Maar er is nog niets aan de hand. Er zijn wel vaker ploegen slecht aan het toernooi begonnen die toch nog ver kwamen."